Beste Steroid, Beste Training. - Een Steroid Slogan van Wumei

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Steroïden van testosteronenanthate

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

Klantenoverzichten
De discrete verpakking is perfect. Het verheugen zich op aan de gang zijnde zaken met u. Hopelijk beginnen mijn zaken opnieuw aan boom en de orden zijn constant!

—— Pawel van het UK

Het pakket maakte vandaag het!!!! Hartelijk dank!!!! Het opende het niet nog, nam het enkel uit de doos. Welk deel heeft het ruwe poeder? U bent ontzagwekkend

—— Cox van de V.S.

Uw beste prijs en kwaliteit raws zijn zo concurrerend in mijn land, maakt deze hulp me werkelijk veel winst, mijn klanten als het. Dank voor het volgen

—— Jame van Australië

Ik ben online Chatten Nu

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

China 57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid leverancier
57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid leverancier 57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid leverancier

Grote Afbeelding :  57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: wumeitech
Certificering: SGS, ISO9001:2008.Kosher
Modelnummer: Testosteronsteroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Aluminiumfoliezak (100g, 500g, 1Kg)
Levertijd: 7-14days
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Testosteronpropionaat Whatsapp:: +8617707561848
Zuiverheid: 99% HPLC Verpakking: Aluminiumfoliezak (100g, 500g, 1Kg)
levering: Speciaal Vermomd Pakket of Aangepast de Pastarief van de Waarborg100% Douane Courier: EMS, HKEMS, Fedex, TNT, DHL
Analyse: 97.0~103.0% Fuction: Steroid Grondstof voor Bodyduilding
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, T/T, Bitcoin merk: Zhuhai WUMEITECH

57-85-2 Steroid Veilige Anabole Steroid Poeder van het testosteronpropionaat

 

De Details van het testosteronpropionaat:

 1. Productnaam: Testosteronpropionaat

 2. Testosteronpropionaat alias: Test Pro; Testosteronpropionaat; Agovirin

 3. Testosteronpropionaat CAS Nr: 57-85-2

 4. Einecs Nr van het testosteronpropionaat: 200-351-1

 5. De Moleculaire formule van het testosteronpropionaat: C22H32O3

 6. Het Molecuulgewicht van het testosteronpropionaat: 344.49

 7. De Zuiverheid van het testosteronpropionaat: 99%

 8. Het smeltpunt van het testosteronpropionaat: 118-123°C

 9. Het Karakter van het testosteronpropionaat: Wit of wit-van Kristallijn Poeder

 10. De Farmacologische classificatie van het testosteronpropionaat: anabole steroid, Therapeutische classificatie: erythropoietic, anabole steroïden

 

De Beschrijving van het testosteronpropionaat:

De propionaatester handelt veel sneller (2-3 dagen) dan Enathate of Cypionate, en vereist zo een frequenter injectieprogramma zoals elke dag of elke andere dag om bloedniveaus zo stabiel mogelijk te houden. Het voordeel aan dit nochtans, is dat de steroïden van het lichaam kunnen sneller worden ontruimd nadat het gebruik wordt beëindigd, waarbij tot het wordt gemaakt een verkieslijkere keus voor geteste atleten. Sommige bodybuilders beweren ook dat het Propionaat neigt om veel minder oestrogeen verwante bijwerkingen zoals bloat te veroorzaken dan de andere esters van deze krachtige steroïden doen.


Het testosteron is de gemeenschappelijkste anabole steroïden dat er zijn en als ook het meest basis beschouwd. wegens dit, bodybuilders beschouw als het vaak de basissteroïden aan meest alle cycli. Het testosteron is zowel anabool als androgeen van aard.

 

Het testosteronpropionaat is een algemeen vervaardigde, op basis van olie injecteerbare testosteronsamenstelling. De propionaatester zal het tarief vertragen waarin de steroïden van de injectieplaats, maar slechts voor een paar dagen worden vrijgegeven. Het testosteronpropionaat handelt daarom veel sneller dan andere testosteronesters zoals cypionate of enanthate, en vereist een frequenter het doseren programma om stabiele bloedniveaus te handhaven. Terwijl cypionate en enanthate op een wekelijkse of tweewekelijkse basis worden ingespoten, wordt het propionaat gewoonlijk ingespoten elke seconde. De propionaatester kan zeer irriterend zijn aan de plaats van injectie. In feite, verkiezen vele gevoelige individuen om vanaf deze steroïden, hun lichaam met een uitgesproken soreness reageren en low-grade koorts volledig te blijven die die een paar dagen kunnen duren.

 

Het gemeenschappelijkste doseringsprogramma voor deze samenstelling (mensen) moet 50 aan 100mg, elke dag of 2de dag inspuiten. Zoals met de populairdere esters, zou de totale wekelijkse dosering in de waaier van 300-700mg zijn. Zoals met alle testosteronsamenstellingen, is deze drug het geschiktst geschikt voor het ophopen fasen van opleiding. Hier wordt het het vaakst gecombineerd met andere sterke agenten zoals Dianabol, Anadrol, of deca-Durabolin, combinaties die blijken vrij goed te werken. Het propionaat wordt nochtans soms ook gebruikt met het nonaromatizing van anabolics/androgens tijdens het snijden of het op dieet zijn fasen van opleiding, een tijd wanneer het snelle actie is en de androgene aard ook wordt gewaardeerd. De populaire stapels omvatten een gematigde dosering van propionaat met mondelinge anabool als Winstrol (15-35 mg dagelijks), Primobolan (50-150mg dagelijks) of oxandrolone (15-30mg dagelijks). Op voorwaarde dat het lichaamsvetpercentage voldoende laag is, kan de blik van dichte gespierdheid in het bijzonder worden verbeterd (versperrend om het even welke bovenmatige oestrogeenopbouw van het testosteron). Men kon niet-aromatiseert androgen zoals trenbolone of Halotestin ook toevoegen, die een extremer effect op onderhuidse lichaamsvet en spierhardheid zouden moeten hebben. Natuurlijk met de toegevoegde androgen inhoud zullen om het even welke verwante bijwerkingen meer uitgesproken worden.

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid


De Toepassingen van het testosteronpropionaat:

Het testosteronpropionaat is de kortste algemeen ester in bijlage aan het Testosteronhormoon. Dit betekent het uw lichaam de minste hoeveelheid tijd neemt om te bevrijden van de ester en het ouderhormoon vrij te geven van het lichaam. wegens zijn kort actief leven, testosteronpropionaat moet typisch elke andere dag bij een minimum worden ingespoten. Anecdotally, testosteronpropionaat veroorzaakt de minste bijwerkingen en het minste opzwellen; deze bijwerkingen zakken gewoonlijk zeer snel wanneer het gebruik wordt opgehouden.

 

Androgens leiden de ontwikkeling van het mannelijke fenotype tijdens embryogenese en bij puberteit. Het testosteron is androgen die door de testikel wordt afgescheiden. Dit hormoon wordt omgezet in dihydrotestosterone in de doelweefsels waar het verscheidene biologische functies regelt. Het testosteronpropionaat is synthetisch afgeleid uit een installatie. Dit product heeft zich uitgebreid en snel-handelt functies wanneer vergeleken bij andere testosteronesters.

 

Het testosteronpropionaat is kort-estered beschikbaar testosteronproduct. Er zijn sommige voordelen en nadelen aan dit. Het belangrijkste nadeel is dat de gebruikers Teststeun minstens elke andere dag door zijn cyclus moeten inspuiten om juiste resultaten te krijgen. De voordelen, echter, zijn minder opzwellen en waterbehoud dat producten lang-estered en omdat er minder ester in elk flesje is, is er meer daadwerkelijk testosteron per injectie, die betere resultaten brengt.

Dit product is oplosbaar in chloroform (50 mg/ml). Het is ook oplosbaar in diverse oliën. De olieoplossingen kunnen worden gesteriliseerd door bij 150 gr.C. 1 uur te handhaven. Het is praktisch onoplosbaar in water, oplosbare stof 1 in 6 van ethylalcohol, 1 in 4 van aceton, 1 in 20 van ethyloleaat, en 1 in 30 van propyleenglycol. Het product is onverenigbaar met alkali en oxyderende agenten en het zou tegen licht moeten worden beschermd.

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

 

 

De Specificaties van het testosteronpropionaat:

Productnaam

Testosteronpropionaat

Hoeveelheid

200kg

Partij №.

150825

Rapport №.

1508-25

Fabricagedatum

2015.08.25

Datum van Analyse

2015.08.26

Beschrijving

Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Vervaldag

2017.08.25

Ref.-Norm

 

USP35

Resultaten van Analysetests

Tests

Analysenorm

Resultaten

Identificatie

Ben in overeenstemming

Ben in overeenstemming

Specifieke Omwenteling

+83°~+90°

+85.8°

Smeltpunt

118~123°C

119~123°C

Verlies bij het Drogen

≤0.5%

0,27%

Heavy metallen

20PPm maximum

<20ppm>

Analyse

97.0%~103.0%

99.56%

Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met USP35

 

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

 • WhatsApp: +8617707561848

 • Skype: leef: jasonwumei

Steroïden en de Omzetting van Wumeitechnologie de Vloeibare:

 • Trenboloneacetaat 75 mg/ml;

 • Trenboloneacetaat 100 mg/ml;

 • Trenboloneacetaat 150 mg/ml;

 • Trenbolone Enanthate 150 mg/ml;

 • Trenbolone Enanthate 200 mg/ml;

 • Parabolan 100 mg/ml;

 • Testosteron Enanthate 250 mg/ml;

 • Testosteron Enanthate 300 mg/ml;

 • Testosteronpropionaat 100 mg/ml;

 • Testosteron Cypionate 200 mg/ml;

 • Testosteron Cypionate 250 mg/ml;

 • Sustanon 250 mg/ml;

 • Sustanon 350 mg/ml;

 • Equipoise 200 mg/ml;

 • Equipoise 250 mg/ml;

 • Equipoise 300 mg/ml;

 • Masteron 100 mg/ml;

 • Masteron 150 mg/ml;

 • Masteron enan 200 mg/ml;

 • Deca Durabolin 200 mg/ml;

 • Deca Durabolin 250 mg/ml;

 • Deca Durabolin 300 mg/ml;

 • Primobolone 100 mg/ml;

 • Methandienone 50 mg/ml;

 • Winstrolopschorting 50 mg/ml;

 • Winstrolopschorting 66 mg/ml;

 • Testosteronopschorting 100 mg/ml;

Wumeitechnologie Vooraf gemengde Vloeibare Steroïden en Omzetting:

 • Supertest 450 mg/ml;

 • Anomass 400 mg/ml;

 • Ripex 225 mg/ml;

 • Tri tren 150 mg/ml;

 • Tri tren 180 mg/ml;

 • Trideca 300 mg/ml;

 • Tritest 300 mg/ml;

 • Het Depot van de besnoeiingsstapel 400 mg/ml;

 • Scheur Besnoeiing 175 mg/ml;

 • Test 400 mg/ml;

 • Trimengsel 300 mg/ml;

 • Test 400 mg/ml;

 • TMT 375 mg/ml;

 • TMT 425 mg/ml.

57-85-2 Poeder van Enanthate van het propionaattestosteron Steroid Veilige Anabole Steroid

 

Contactgegevens
Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd.

Contactpersoon: Jason

Tel.: +8617707561848

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)