Beste Steroid, Beste Training. - Een Steroid Slogan van Wumei

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd.

Klantenoverzichten
De discrete verpakking is perfect. Het verheugen zich op aan de gang zijnde zaken met u. Hopelijk beginnen mijn zaken opnieuw aan boom en de orden zijn constant!

—— Pawel van het UK

Het pakket maakte vandaag het!!!! Hartelijk dank!!!! Het opende het niet nog, nam het enkel uit de doos. Welk deel heeft het ruwe poeder? U bent ontzagwekkend

—— Cox van de V.S.

Uw beste prijs en kwaliteit raws zijn zo concurrerend in mijn land, maakt deze hulp me werkelijk veel winst, mijn klanten als het. Dank voor het volgen

—— Jame van Australië

Ik ben online Chatten Nu

Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd.

1 2 3 4 5
Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd. Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd. Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd. Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd. Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd.
Steroid poeder Fabrieksbasis Steroid Onderzoek steroid injectie Verzend Onderzoek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : WUMEITECH
Jaarlijkse omzet : 8010000-9000000
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Zhuhaiwumei, Ltd wordt gevestigd in Zhuhai, één van de bijzondere economische zones in China, een internationale metropool van Zuid-China dichtbij Macao & Hongkong.

 

Companny is een belangrijke leveranciersgroepen fijn chemisch product in China, die zich in Anabole Androgene steroid Hormonen, Peptide, chemische synthetische drugs specialiseren, vervaardigend, werkend en op de markt brengend in een organisch geheel. Sommige hoofd hete producten zijn als Testosteron enanthate, Testosteronpropionaat, Testosteron cypionate, Sustanon 250, Nandrolone Decanoate, Trenbolone-acetaat, Trenbolone enanthate, Boldenone Undecylenate, Masteron, Primobolan, Anavar, Anadrol, Stanozolol, Dianabol; met inbegrip van hun ruwe reeds gekookt poeder en premade oliën (kies of meng actief steroïdeningrediënt uit). Ook sommige gevriesdroogde is peptides, zoals HGH Frag 176-191, ghrp-2, ghrp-6, cjc-1295, MGF, Ipamorelin, igf-1 Kwaliteit van LR3 enz. altijd het deel wij de meesten betreffen. Alle producten die in Aseptisch Laboratorium volgens GMP norm worden geproduceerd.

 

De Wumeitechnologie hangt „integriteit, beroep en win-win „bedrijfsfilosofie aan die, die klant bevestigen eerst, kwaliteit eerst en zich op vooruitgang van scienceandtechnologie baseren verder dan ons onophoudelijk te vernieuwen en te gaan. Headoffice van Wumei begint internationale transactie vanaf 2001. Het ontwikkelt zich snel en de bedrijven van de opstellingstak in verscheidene grote citys van China-Vasteland en Hongkong, Macao enz. Wij kunnen producten van zowel China-Vasteland als Hongkong verzenden. het zou voor u geschikter zijn om overdracht te maken. Totaal veilig en efficiënt.  

 

Voor die cliënten die probleem hebben om producten zoals steroïden en peptides in te voeren, brachten wij professioneel team ertoe om discrete verpakking aan te passen. De cliënten van verschillende landen verpakking worden aangeboden het best aanpast u. Met dergelijke rijke ervaring, begrijpen wij duidelijk hoe te om uw pakket in te pakken en dat uitdrukkelijk zou moeten zijn recommanded volgens tot wat u opdracht gaf en waar u baseerde. Slechts deze professionele en gekwalificeerde hebben forwarders deze kans om met ons samen te werken. Geen fout wordt toegestaan in om het even welke stap, dus wordt u beloofd om te ontvangen tot wat u opdracht gaf!

 

Ons bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan onderzoekproducten om de vraag van de markt te passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de stabiele en betrouwbare kwaliteit, zijn het grootste deel van onze producten met de vereisten van USP, EP, BP in overeenstemming. het wordt hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan apotheekbedrijf en gezondheidszorgbedrijf in, zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Duitsland, Rusland, Australië, Griekenland, Polen, Bulgarije, Roemenië, Nederland, Zweden, de Oekraïne, Letland, Litouwen, Ierland, Oostenrijk, Iran, Turkije, Mexico, Thailand, India, Maleisië, Singapore, andere Midden-Oostenlanden, Europese landen, Amerikaanse landen etc.

 

Onze vier basisconcurrentievoordelen: Meer Hoogte - kwaliteitsproducten; Meer gunstige prijzen; De efficiëntere dienst; Meer veilige verzendwijze. Geabsorbeerd in het aanbieden van betere producten en de betere dienst voor elke cliënten, is de prioriteit altijd u.

 

De Technologieco. van Zhuhaiwumei, Ltd heeft het vertrouwen van de klanten van over de hele wereld door het is de hartgrondige en professionele dienst en perfect marketing netwerk bereikt. Wij verheugen ons oprecht op een kans van contact en samenwerking. De tijd zal uw wijze keus bewijzen! 

CONTACT de V.S. - de Technologieco. van Zhuhai Wumei, Ltd (WUMEITECH)

  Klantenservice  
M. KayWhatsApp skype email
+8613322863611
Skype: +8613322863611
kay@wumeitech.com
Misser. LikeeWhatsApp skype email
+8617707567211
Skype: emma_10214
likee@wumeitech.com
Misser. YingWhatsApp skype email
+8617707567122
Skype: ying_2073
ying@wumeitech.com
M. JasonWhatsApp skype email
+8617707561848
Skype: jasonwumei
jason@wumeitech.com
Misser. AnnWhatsApp skype email
+8617707566654
Skype: jasmine_2801
ann@wumeitech.com
Misser. LucyWhatsApp skype email
+8617707569722
Skype: amy01_10
lucy@wumeitech.com
M. MarshallWhatsApp skype email
+8617707567455
Skype: yckc1226
marshall@wumeitech.com
Misser. SkyeWhatsApp skype email
+8617707567433
Skype: aazskye
skye@wumeitech.com

 

 

Contactgegevens
Zhuhai Wumei Technology Co.,ltd.

Contactpersoon: Mr. Kay

Tel.: 86-756-8811069

Fax: 86-756-8811095

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)